Vitaliteitsbeurs 2020

’t Gilde was op de vitaliteitsbeurs weer uitvoerig aanwezig.
Met een dubbele stand was ’t Gilde na een afwezigheid van enkele jaren op 8 maart jl. tijdens de vitaliteitsbeurs weer volop present.
Tijdens de beurs kon elke bezoeker een gokje wagen over hoeveel blokjes hout er in een mand zaten. Met in totaal 113 ingevulde formulieren konden de vrijwilligers nadien aan de slag om de prijswinnaar zo snel mogelijk te benaderen. De mand had een inhoud van 160 houtblokjes. De prijswinnaar met een opgave van 159 blokjes was mevrouw T. ten Hagen uit Haaksbergen.
In de hobby-werkplaats werd mevrouw Ten Hagen uitgenodigd om daar uit handen van coördinator, Leo Veldhuis, een doos met Kapla-houtjes in ontvangst te nemen. Ze was zo enthousiast, dat ze zich meteen inschreef om aan één van de binnenkort te houden workshops hout te gaan deelnemen.

Voor ’t Gilde is de beursdag meer dan geslaagd. Er is veel informatie door middel van een video-scherm en de afgifte van visitekaartjes, folders etc. gegeven over alle activiteiten, die binnen ’t Gilde geregeld plaatsvinden.
Ook de slijp-activiteiten op de zaterdagen in maart werden extra voor het voetlicht gebracht.

Comments are closed.