Rabobank ClubSupport

Ieder jaar organiseert de Rabobank de ClubSupport Campagne. Met Rabo ClubSupport investeren ze in clubs, stichtingen en verenigingen. Ook ‘t Gilde Haaksbergen maakt daar elk jaar dankbaar gebruik van.

Dit jaar hebben veel mensen op ‘t Gilde gestemd. Naast de vrijwilligers en anderen die ‘t Gilde een warm hart toedragen ook mensen die gebruik maken van onze Hobbywerkplaats, Repair café en de Klussendienst.

Door deze grote deelname ontvangen we een bedrag van € 1000. Dit bedrag zullen we besteden aan de ventilatie in het gebouw, waardoor het risico van oplopen van het Coronavirus voor onze klanten en vrijwilligers wordt beperkt.

We bedanken bij dezen iedereen die zijn/haar stem(men) aan ‘t Gilde heeft gegeven.

Bestuur ‘t Gilde Haaksbergen.

 Het bestuur ontving deze mooie reactie van de Rabobank:

 

Beste relatie,

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken.

Met Rabo ClubSupport bieden wij kennis, ons netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Leden van Rabobank Enschede-Haaksbergen hebben tijdens de stemperiode bepaald welke financiële bijdrage de deelnemende clubs en verenigingen ontvangen.

Naam: Stichting ‘t Gilde Haaksbergen
Bestedingsdoel: Instandhouding Gilde, Ventilatie, corona
Bedrag: € 1.000,97

Bedankt voor jullie deelname aan Rabo ClubSupport!

Wij wensen Stichting ‘t Gilde Haaksbergen veel succes bij de realisatie van het bestedingsdoel.

Met vriendelijke groet,
Joep Kockmann

directievoorzitter Rabobank Enschede-Haaksbergen

Kijk hier naar een filmpje van het Club Support

Comments are closed.