De Zonnebloem 50 jaar!Web
Analytics


Als Gilde Haaksbergen zijn wij uitgenodigd om als standhouder in het kader van het 50-jarig bestaan van de Zonnebloem, afdeling Haaksbergen, op dinsdagmiddag 19 april 2016 in Het Hagen aanwezig te zijn.
Met circa 200 genodigden en vrijwilligers was het een geslaagde middag. Wij hebben als Gilde Haaksbergen ons weer uitdrukkelijk voor de Haaksbergse gemeenschap op de kaart kunnen zetten. Door deze PR hopen wij zowel voor de hobbywerkplaats/repaircafé als de klussendienst weer de nodige clientèle binnen te halen. Wij zijn Johan Lammers bijzonder dankbaar dat hij zijn meegebrachte werkstukken voor de verkoop beschikbaar heeft gesteld. De opbrengst, een bedrag van € 25, was voor het goede doel De Zonnebloem. De nog overgebleven attributen werden in de verloting van de Zonnebloem meegenomen. Onze coördinator Leo Veldhuis verraste voorzitter Marcel Twente op het eind met de overhandiging van de door Johan Lammers vervaardigde voorzittershamer.
Wij kunnen nogmaals terugkijken op een voor herhaling vatbare middag en bedanken de daarbij aanwezige vrijwilligers van Het Gilde.

Foto’s van het Zonnebloem feestje in ’t Hagen op dinsdag 19 april 2016.

Foto’s: Karel Tamboer

 

 

Comments are closed.