Hobbywerkplaats

CORONA beperkingen

De Hobbywerkplaats zal met ingang van 14 juli 2020 slechts voor eigen vrijwilligers opengesteld worden.  Dit geldt dan op enkele dagdelen. Verder blijft in ieder geval nog tot 1 september 2020 de Hobbywerkplaats nog gesloten. Er zullen ook nog geen workshops kunnen worden gehouden.

Het gilde beschikt over een goed geoutilleerde werkplaats waar karweitjes kunnen worden uitgevoerd. In deze werkplaats zijn ongeveer 25 vakmensen beschikbaar om eventueel hulp te bieden en/of te adviseren. Voor het gebruik van de werkplaats wordt een gift verwacht van:

  • € 2,50 voor een kleine klus
  • € 5,00 voor een grote klus

e.e.a. in overleg met de betreffende coördinator ter plekke.

Vanuit deze werkplaats wordt ook hulp geboden bij het realiseren van projecten aan derden.

De openstelling van de werkplaats is:

  • dinsdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur.
  • zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur.

Wanneer je belangstelling hebt om klussen voor jezelf of voor anderen te doen, dan ben je tijdens de openstellings uren van harte welkom en staat een kopje koffie/thee voor je klaar. Voor aanvragen of op- en aanmerkingen etc. kan men terecht bij de coördinator van de hobbywerkplaats.

De hobbywerkplaats is in een ruimte van de firma Reinaerdt Deuren aan de Industriestraat 51  gevestigd. In de regel wordt een paar keer per jaar in de vergaderruimte van de hobbywerkplaats een bijeenkomst met alle vrijwilligers gehouden. Hier worden alle zaken besproken, die met het beheer en het onderhoud van de werkplaats te maken hebben, maar ook met het Repair Café, de Klussendienst en de workshops.

Voor het beheer en onderhoud krijgt de coördinator jaarlijks een budget. Voor de exploitatie van de werkplaats legt de coördinator jaarlijks verantwoording af aan het bestuur. Deze verantwoording bestaat uit een jaarverslag met een financiële onderbouwing.

Tijdens openingsuren is de werkplaats telefonisch bereikbaar onder nr. 0651429824

Locatie en adres van de hobbywerkplaats zie: ‘Bestuur en Contact’

 

Werkplaats-2018-425

Werkplaats-2018-636

Werkplaats-2018-638

Werkplaats-2018-637

 

Comments are closed.